Kjøkken

- Kvalitetskjøkken i alle prisklasser.

Service, pris

og kvalitet

Med lang erfaring innen bransjen gjør at du kan føle deg trygg på at du ender opp med akkurat det kjøkkenet du drømmer om.

Kjøkkenet fungerer ofte som et samlingspunkt for hele familien. Her tilberedes måltidene, her gjør vi lekser, jobber og nyter god mat i selskap med familie og venner. Derfor er det ekstra viktig at kjøkkenet både er funksjonelt og et sted vi trives. 

0 +

Leverte kjøkken

0 +

Års erfaring

0 %

Lidenskap

Vi spesialdesigner ditt kjøkken

Med over 30 års erfaring innenfor kjøkken vet vi at det ikke finnes noe «one size fits all». Vi hjelper deg derfor med å finne riktig kjøkken for deg til ditt budsjett. 

Fossline

Et kjøkken fra Fossline kjennetegnes av god kvalitet og høyt teknisk nivå. Hos Foss snekkeri i Meldal foregår produksjonen i skjæringspunktet mellom industri og håndverk. Dyktige fagfolk kombinerer industriens moderne metoder og hjelpemidler med håndverket uttrykk og tradisjoner.

Fossline kjøkken spenner fra det enkle og stilrene, til de klassiske modellene med rause dekorelement og vakre detaljer.

Fossline kjøkken stenbenkeplate
Nordsjø kjøkken

Nordsjøkjøkken

Nordsjøkjøkken er dansk design og kvalitet på sitt beste. De har produsert kjøkken i over 40 år og har erfarne fagfolk.

I tillegg er Nordsjøkjøkken et rimeligere alternativ. Du kan både få levert ferdig montert eller flatpakket kjøkken. Du kan uansett forvente deg dansk kvalitet med et bred spekter av utvalg.

"Hos Kjøkkengaarden fikk vi løsningsorientert og tett oppfølging både før, under og etter ferdigstilling av vårt nye kjøkken. Super Service, kreative løsninger og varer av høy kvalitet Her er kunden i fokus hele veien!"

Trine Torp profil
Trine Torp Fornøyd kunde

"Det mest proffe og hjelpsomme stedet du kan handle kjøkken hos! Nydelige kjøkken med topp service- Vi er bare superfornøyd. Og de kommer med kreative løsninger for deg."

rune olsen profil
Rune Olsen Fornøyd kunde

"Vi er så fornøyde over at valget falt på kjøkken fra Kjøkkengaarden. Super service og oppfølging."

anita norum profil
Anita Fornøyd kunde

    Inspirasjon

    Vi vet det ikke alltid er lett å vite nøyaktig det kjøkkenet man ønsker seg eller hva som skal inkluderes. Derfor har vi en rekke brosjyerer med inspirasjon du kan se på under. I tillegg kan du besøke oss for gratis tegnetime og få hjelp til å finne de løsninger som passer deg.

    Klar for å skape din kjøkkendrøm?

    Kontakt oss i dag for en helt uforpliktende prat angående kjøkken. Vi gir deg gratis tegnetime og gode råd på veien mot ditt nye favorittrom.

    Nå ut til oss