Bad

- La oss skape ditt drømmebad sammen

Unike løsninger

til baderommet

Et bad er ikke bare et sted hvor man tar en dusj eller pusser tenner. Det er et rom vi bruker som første stoppested på morgningen og siste om kvelden.

Med vår lange erfaring som baderomsinteriører og løsningsorienterte sans, hjelper vi det skape ditt drømmebad. Vi tilbyr både kvalitetsleverandører, spesialtilpassede løsninger og ikke minst gode priser. 

"Kjøkkengaarden har flotte løsninger for både kjøkken og bad. Ta deg en tur innom butikken, å la deg inspirere av de ulike miljøene de har skapt i det koselige huset sitt på Trosvikstranda. Første gangen ble det kjøkken fra Arthur Bonnet, og nå bad fra Fossline. Erfaringen min er kvalitet og fagekspertise."

Trine Torp profil
Kristin Hanzal Fornøyd kunde

  Vi gjør badet ditt unikt

  Vår lange erfaring med baderomsløsninger og øye detalj gjør at vi sammen kommer frem til ditt drømmebad. Vi tar hensyn til alle dine ønsker og supplerer med vår ekspertise.

  dscf8940-edit-eik-horisont-malt-dempet-s

  Fossline bad

  Fossline leverer et bredt sortiment av baderomsinnredninger i meget god kvalitet. Alle innredninger kan leveres med samme fronter som kjøkken noe som gjør at det finnes utrolig mange kombinasjoner.

  Dyktige fagfolk på Foss snekkeri kombinerer industriens moderne metoder og hjelpemidler med håndverket uttrykk og tradisjoner. Baderomsløsninger fra Fossline spenner fra det enkle og stilrene, til de klassiske modellene med rause dekorelement og vakre detaljer.

  eik-horisont-malt-deco
  nordsjo-kjokken-copenhagen-hvit

  Nordsjøkjøkken bad

  Nordsjøkjøkken er dansk design og kvalitet på sitt beste. De har produsert baderomsløsninger i mange år og har erfarne fagfolk.

  Nordsjøkjøkken er blant markedets rimeligste fabrikksammensatte bad. De er et meget prisgunstig alternativ med en god kvalitet. Sammenlign pris og kvalitet, og du blir overrasket.

  nordsjo-kjokken-copenhagen-hvit

  Inspirasjon til bad

  Vi vet det ikke alltid er lett å vite nøyaktig det badet du ønsker seg eller hva som skal inkluderes. Derfor har vi en rekke brosjyerer med inspirasjon du kan se på under. I tillegg kan du besøke oss for gratis tegnetime og få hjelp til å finne de løsninger som passer deg.

  Klar for å skape ditt drømmebad?

  Kontakt oss i dag for en helt uforpliktende prat angående ditt nye baderom.

  Nå ut til oss