Garderober

- Sammen skaper vi smarte garderobeløsnigner

Smarte løsninger

til garderoben

En garderobeløsning er en måte å organisere og oppbevare klær, sko og andre eiendeler på en praktisk og plassbesparende måte. Det finnes mange forskjellige typer garderobeløsninger, alt etter behov og plass.

Vi hjelper deg med å tegne og tilpasse din garderobe, slik at den får et personlig preg med smarte løsninger.

Vi skaper smarte løsninger sammen

Smarte garderobeløsninger kan være en god idé både for å spare plass og for å holde garderoben din ryddig og organisert. Sammen kommer vi frem til løsningen som dekker deres behov best.

Nordsjo-kjokken-garderobe-1

Fossline garderober

Fossline har garderobe- og vaskeromsløsninger i mange ulike varianter. Garderobene fra Fossline leveres med samme fronter som kjøkken – og bidrar dermed til et helhetlig interiør.

Hos Foss snekkeri i Meldal foregår produksjonen i skjæringspunktet mellom industri og håndverk. Dyktige fagfolk kombinerer industriens moderne metoder og hjelpemidler med håndverket uttrykk og tradisjoner.

Fossline Garderobe
Nordsjo-kjokken-veggseksjon-roma-miami

Nordsjøkjøkken garderober

Nordsjøkjøkken er dansk design og kvalitet på sitt beste. De har produsert garderobeløsninger i mange år og er dyktige innenfor fagfeltet.

Nordsjøkjøkken er blant markedets rimeligste fabrikksammensatte garderober og tilbyr et bredt utvalg. Uansett hvilken garderobestil du er ute etter er det stor sjanse for at Nordsjøkjøkken kan levere det.

Nordsjo-kjokken-veggseksjon-roma-miami

Inspirasjon til garderobe

Du besøke oss for gratis tegnetime og få hjelp til å finne de smarte løsninger til din nye garderobe. Vi tar dine og tanker ideer til betraktning og hjelper med å skreddersy løsninger du blir fornøyd med.

Klar for å starte planleggingen?

Kontakt oss i dag for en helt uforpliktende prat angående din nye garderobe.

Nå ut til oss