Vi tegner ditt nye kjøkken kostnadsfritt

Vi hjelper deg med å planlegge ditt nye kjøkken kostnadsfritt. Gjennom vår lange erfaring kommer vi frem til smarte og kreative løsninger tilpasset dine behov.

La oss ta en uforpliktende prat

Eller send oss en melding…

Noen av våre fornøyde kunder

"Hos Kjøkkengaarden fikk vi løsningsorientert og tett oppfølging både før, under og etter ferdigstilling av vårt nye kjøkken. Super Service, kreative løsninger og varer av høy kvalitet Her er kunden i fokus hele veien!"
Trine Torp
"Det mest proffe og hjelpsomme stedet du kan handle kjøkken hos! Nydelige kjøkken med topp service- Vi er bare superfornøyd. Og de kommer med kreative løsninger for deg."

Rune Olsen
"Vi er så fornøyde over at valget falt på kjøkken fra Kjøkkengaarden. Super service og oppfølging."Anita Norum Johansen

Vi lever og ånder for god kvalitet og service

Over 30 års erfaring

Vi har lang erfaring innenfor kjøkkenbransjen. For oss er dette ikke bare en jobb – det er vår lidenskap og hobby! Det betyr at både du og kjøkkenet ditt er i trygge hender hos oss.

Tett oppfølging

Hos oss kan du forvente tett oppfølging og smarte løsninger til ditt kjøkken. Vi gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd.

Kvalitetsleverandører

Vi ønsker å tilby deg som kunde noe utenom det vanlige. Nettopp derfor har vi valgt våre kjøkkenleverandører med omhu. Våre leverandører er TVIS, NORDSJØKJØKKEN og FOSSLINE.

Anita Hjertvik
Ann Mari Begby

Om Kjøkkengaarden

Kjøkkengaarden holder til i et vakkert bygg fra 1812, med moderne design og gamle tømmervegger om hverandre. Her har vi skapt en butikk med en helt spesiell atmosfære, der vi gjør alt vi kan for å gi deg akkurat det kjøkkenet du drømmer om!

Vi ønsker å tilby deg som kunde noe utenom det vanlige. Nettopp derfor har vi valgt våre kjøkkenleverandører med omhu. Der danske TVIS har spesialisert seg på moderne kvalitetsdesign og FOSSLINE et norskprodusert kvalitetskjøkken, har vi i tillegg tatt inn et lavpriskjøkken som kan leveres flatpakket eller ferdig samlet etter behov. NORDSJØKJØKKEN er et meget prisgunstig alternativ med en god kvalitet.

Trenger du inspirasjon? Se her!