-25% på ALLE kjøkken, bad og garderober

18.10 – 10.11 får du -25% på alle våre kjøkken, bad, garderober og hvitevarer. Kom innom Trosvikstranda 16, 1608 Fredrikstad eller send oss en melding for en uforpliktende prat.

Alle som booker gratis tegnetime / leverer tegning er i tillegg med i trekningen av en WITT Benkeventilator til en verdi av 28 000,- 

15-årsjubileum

Vi feirer 15 år i Fredrikstad og gir deg nå -25% rabatt på alle våre kjøkken, bad, garderober og hvitevarer (gjelder ikke benkeplater i stein/corian og Bora). Levering senest i uke 5, 2024.

Alle som kommer innom oss med tegning eller booker GRATIS tegnetime i denne perioden er med i trekningen av en WITT FUSION BENKEVENTILATOR til en verdi av kr 28 000,- (HHF78FS1R).

Vinnerene av benkeventilator og pizzaovn trekkes 22. november.

vinn benkeventilator

Fornøyde kunder og 400+ leverte kjøkken

For oss er det ikke bare en jobb, men en lidenskap å levere kjøkken som er tilpasset dine ønsker og behov! Dette gjør at vi har en rekke fornøyde kunder, og lover å gjøre vårt beste for at du skal oppleve det samme.

"Hos Kjøkkengaarden fikk vi løsningsorientert og tett oppfølging både før, under og etter ferdigstilling av vårt nye kjøkken. Super Service, kreative løsninger og varer av høy kvalitet Her er kunden i fokus hele veien!"

Trine Torp profil
Trine Torp Fornøyd kunde

"Det mest proffe og hjelpsomme stedet du kan handle kjøkken hos! Nydelige kjøkken med topp service- Vi er bare superfornøyd. Og de kommer med kreative løsninger for deg."

rune olsen profil
Rune Olsen Fornøyd kunde

"Vi er så fornøyde over at valget falt på kjøkken fra Kjøkkengaarden. Super service og oppfølging."

anita norum profil
Anita Fornøyd kunde

    Kontakt oss / book tegnetime i dag!

    Kontakt oss i dag for en helt uforpliktende prat angående ditt nye kjøkken, bad eller garderobe i skjemaet under. Husk at kampanjen på -25% på alle kjøkken, bad og garderobe bare gjelder til 10. november. Du kan også nå oss på: